Zomerconcert in Grote of Stephanuskerk

Op zaterdag 20 juli geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve een zomerconcert voor jong en oud in de Grote Kerk in Hasselt. Het concert begint om 20.00 uur. De kaartverkoop start vanaf 19.15 uur aan de kerk.

In de historische kerk nemen de beide muzikanten het publiek mee in zomerse klanken op panfluit en orgel. Op het programma staat een mix van bekende klassieke muziek en minder bekend werk. Muziek van Vivaldi wordt afgewisseld met folkloremuziek, eigen composities en populaire muziek, zoals ‘Nella Fantasia’ van Ennio Morricone en het lied ‘Over the rainbow’.

Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve vormen al jaren een muzikaal duo met panfluit, orgel en piano. Ze hebben meerdere malen samen of afzonderlijk concerten gegeven in binnen- en buitenland. Zo mocht Noortje van Midddelkoop vorig jaar nog opgetreden in de Royal Albert Hall in Londen. Ze hebben inmiddels samen vier cd’s opgenomen, waaronder de cd “Festivo”. Deze en andere cd's zijn op de avond te koop in de kerk.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerk (Markt 10 in Hasselt). De toegang is € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30,00 (maximaal 2 volwassenen). 

zomerconcert
Meer informatie:
www.noortjevanmiddelkoop.nl en www.harmhoeve.nlGEPUBLICEERD >> 16-7-2019