Hanzestad Hasselt Marketing stopt

HASSELT – Stichting Hanzestad Hasselt Marketing (HHM) stopt met haar bezigheden. De stichting organiseerde sinds 2015 groepsactiviteiten, zoals stadswandelingen en rondvaarten, voor inwoners en toeristische bezoekers in Hasselt.

De Werkplaats
Door een tekort aan vrijwilligers en administratieve coördinatie komt er nu een einde aan de activiteiten. De beslissing om te stoppen is door bestuur en vrijwilligers in goed onderling overleg genomen. Een gevolg van deze beslissing is dat ook De Werkplaats, het onderkomen van de stichting aan de Kaai in Hasselt, definitief de deuren zal sluiten.

Stadsgidsen
Om de groepswandelingen toch voor Hasselt te behouden, is het bestuur in contact getreden met het Toeristisch Informatie Punt (TIP) Hasselt. Een aantal stadsgidsen zal voortaan vanuit het TIP stadswandelingen voor groepen gaan uitvoeren. Hierdoor blijft het enthousiasme, de kennis en de ervaring van de gidsen voor Hasselt bewaard. Voor het boeken van stadswandelingen kunt u voortaan terecht bij TIP in het Oude Stadhuis aan de Markt 1 in Hasselt of per email: info@tiphasselt.nl

Bestuur en vrijwilligers van Hanzestad Hasselt Marketing bedanken alle inwoners, toeristen en ondernemers voor hun betrokkenheid, vertrouwen en samenwerking in de afgelopen jaren.

GEPUBLICEERD >> 19-4-2023