Joris Linsen en Caramba

Kalkovens, Hasselt

26-8-2022

Joris Linssen (bekend van Hello Goodbye) komt vrijdag 26 augustus naar Hasselt. SCAB organiseert op die datum een openingsconcert van haar nieuwe seizoen met Joris Linssen & Caramba bij de Kalkovens in Hasselt!

Zij brengen Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. Drie maanden per jaar toert de band met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties zoals in Hasselt.

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Sinds enkele jaren hebben de muzikale broers er een zusje bij: Percussioniste Djem van Dijk. Bij Caramba zweept ze de jongens en het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme en romantiek.

Kosten zijn 15,-euro en 12,50 voor vrienden van SCAB. Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via scab-hasselt@hotmail.com of via het inschrijfformulier in de Bibliotheek Hasselt.

Euifeest Hasselt

Binnenstad Hasselt

27-8-2022

Zie voor het programma Euifeest 2022 de website van de Oranjevereniging Hasselt.

Euifeest Hasselt

Hasselt

29-8-2022

Zie voor het programma Euifeest 2022 de website van de Oranjevereniging Hasselt.