Welkom

Welkom op de website van Hanzestad Hasselt. Een stad met een rijke geschiedenis, een sfeervolle historische binnenstad en een prachtige omgeving. Er is veel te zien, te doen en te beleven in Hasselt. Laat u daarbij begeleiden door één van onze enthousiaste en ervaren gidsen. Boek hier uw arangement of download de flyer en ontdek Hanzestad Hasselt.

Rondvaartboot voor Hanzestad Hasselt

Hanzestad Hasselt Marketing doet mee met de Clubkas Campagne van de Rabobank! Bent u lid van de Rabobank? Beslis mee!
We willen graag een eigen rondvaartboot voor onze schippers. Zo kunnen we inwoners en toeristen kennis laten maken met de prachtige grachten van Hasselt. Steun ons initiatief en breng tussen 1 en 17 maart uw stem uit voor een rondvaartboot in Hanzestad Hasselt! Volg de Clubkas Campagne op facebook: Rabobank Vaart en Vechtstreek en Hanzestad Hasselt Marketing
.
Clubkas Rabobank Hanzestad Hasselt

Excursies Kievitsbloemen 19 t/m 22 april

Hanzestad Hasselt Marketing organiseert samen met Staatsbosbeheer excursies naar de kievitsbloemen. Een unieke kans om de bloemen van dichtbij te bekijken en te fotograferen. De excursies vinden plaats op 19, 20, 21 en 22 april. Er vertrekt twee keer per dag een boot vanuit Hasselt naar de bollenvelden: om 9.30 uur vanaf de Kaai en vanaf 13.30 uur vanaf De Kalkovens. De excursie duurt ongeveer 2½ uur. De kosten bedragen 20 euro per persoon. De tocht voert over het Zwarte Water naar De Brommerd, het natuurgebied aan het Zwarte Water. Op het programma staat ook een vaartocht door de stadsgracht van Hasselt. Aanmelden kan via info@hanzestadhasselt.nl of 038-4773794.

Kievitsbloem Excursies Hanzestad Hasselt


Arrangementen