Lezing Nordic wildernis

De Veldschuur - Rouveen

17-2-2018 14:00

“Nordic, Wildernis op het Dak van Europa”. Woeste natuur in Midden- en Noord-Noorwegen, Zweden en Finland met spectaculaire beelden van de winter in Arctisch Noorwegen. Landschappen, planten, zoogdieren, vogels… natuur in brede zin. Beleef het voorjaar, de zomer, de herfst en daarna de winter, wachtend op die steeds weerkerende middernachtzon.

Een lezing door natuurfotograaf Philip Friskorn. Locatie: De Veldschuur, Wijkweg 2 in Rouveen. Kosten € 7,00 inclusief een kop koffie/thee en plak veldkoek. Om verzekerd te zijn van een plaats, kunt u zich via het inschrijvingsformulier aanmelden. De lezing zal alleen doorgaan bij voldoende belangstelling. Inloop vanaf 13.30 uur, start lezing om 14.00 uur. Meer info website Veldschuur

 

Concert Nathalie Schaap Trio

Oude Stadhuis Hasselt

17-2-2018 16:00

Het Nathalie Schaap Trio is een energiek, muzikaal collectief rondom zangeres/bassist Nathalie Schaap.Zij creëren een unieke sound doordat de zangeres ook nog een uitzonderlijk getalenteerde bassiste is waardoor deze 3 muzikanten klinken als een volledige band! Meer info website SCAB.

Compilatie Lunchconcert Odeon door Nathalie Schaap Trio 

Koestukken 7 door Toneelgroep Hasselt

De Schakel - Hasselt

17-2-2018 20:00

De Toneelgroep Hasselt voert maar liefst vier avonden het blijspel Koestukken 7 op. De optredens zijn op 9,10, 16 en 17 februari in De Schakel, aanvang om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De kaartverkoop voor de uitvoering van Toneelgroep Hasselt is gestart bij Foto Tuinman aan de Markt in Hasselt. Tickets kosten 7,50 euro (incl. koffie en cake). Wees er vlot bij; er is veel belangstelling!

Toneelgroep Hasselt